Блог

Блог

Як отримати PR в Канаді після CUAET?

Як отримати PR в Канаді після CUAET?

250 000 українців, які отримали візи CUAET, вже у Канаді. Він моменту початку цієї програми минуло майже 2 роки. За цей час новоприбулі вже визначилися з питанням статусу постійного резидента Канади.

Читати далі

ECA: Евалюація диплому для Канади

ECA: Евалюація диплому для Канади

ECA – Educational Credential Assessment або, коротко для зрозумілості, «евалюація диплому», – це процес який проходять більшість іммігрантів для отримання PR в Канаді або для отримання висококваліфікованої роботи в Канаді.

Читати далі

Альберта: мрія кожного

Альберта: мрія кожного

Неймовірна природа, чудові економічні перспективи і один з найкомфортніших рівнів життя серед інших провінцій – це тільки кілька ознак, які роблять провінцію Альберта найпривабливішою в Канаді для імміграції із-за кордону, а також найбажанішим напрямком переїзду для самих канадців.

Читати далі

Що робити після CUAET?

Що робити після CUAET?

17 березня 2022 року канадський парламент вирішив запровадити спрощений режим отримання тимчасових віз CUAET. Вже у травні 2022 року перші українці з візами CUAET вирушили до Канади, і отримали дозволи на роботу і навчання.

Читати далі

Зарплати в Канаді у 2024 році для Українців

Зарплати в Канаді у 2024 році для Українців

У 2023 році тисячі українців переїхало до Канади, і одним з найперших постає питання пошуку роботи. Робота в Канаді дає можливість не тільки заробляти собі на життя, оренду житла, але і отримати ПМП в Канаді по одній з провінційних програм імміграції в Канаді у 2024 році.

Читати далі

Імміграція в Манітобу

Імміграція в Манітобу

Манітоба завжди вирізнялася з-поміж усіх провінцій Канади, бо знаходиться у самому центрі країни і пов’язує її східну і західну частину. Одна з найбільших українських діаспор – саме тут, як і найнижчі рівні безробіття у Канаді – теж про Манітобу.

Читати далі

CELPIP чи IELTS

CELPIP чи IELTS

Щомісяця сотні українців у Канаді звертаються до команди MV Group з надважливим питанням – який же тест обрати, щоб підтвердити свій рівень англійської для подачі імміграцію. Наша відповідь: CELPIP!

Читати далі

Агентство з працевлаштування в Канаді

Агентство з працевлаштування в Канаді

В Україні популярність Канади, як країни для імміграції та працевлаштування, не підлягає сумніву. Різні агентства з працевлаштування в Канаді пропонують українцям свої послуги, і ці послуги користуються попитом.

Читати далі

Робота в Канаді

Робота в Канаді

Сьогодні багато українців зацікавлені в тому, щоб переїхати працювати в Канаду. Цілком виправдане бажання. Якщо вас цікавить робота в Канаді, відповідно, й отримання статусу постійного жителя цієї країни, вам необхідно отримати робочу візу. Це зробити не так просто, але й не дуже складно.

Читати далі

Робота м’ясником у Канаді

Робота м’ясником у Канаді

Канада, як і будь-яка високорозвинена країна, потребує робочих рук. Однією з найпоширеніших вакансій, які з радістю пропонують місцеві компанії іноземцям, є робота м’ясником. Майстерне вміння орудувати ножем точно і швидко, обробляючи тушу тварини, вимагає сил і досвіду. За наявності цього цінного вміння, робота м’ясником у Канаді гарантована.

Читати далі

Громадянство Австралії

Громадянство Австралії

Багатьох українців цікавить, як можна отримати громадянство Австралії. Враховуючи, що це інший континент, багатьом здається, що умови отримання громадянства Австралії занадто суворі для європейців.

Паспорт громадянина Австралії дає практично безмежні можливості подорожей по всьому світу. Для австралійського громадянина відкрито безвізовий в’їзд в усі країни Європейського Союзу, Канаду, Сполучені Штати Америки та низку інших держав.

Читати далі

Безвізовий режим з Канадою

Безвізовий режим з Канадою

Канада вважається однією з найпривабливіших країн для комфортного проживання, сприятливих як в економічному, так і в соціально-культурному плані. Про це свідчить високий рівень життя, за якого середня зарплата становить кілька тисяч доларів, ціни на житло залишаються приблизно такими ж, як в Україні, а орендувати автомобіль можна без зволікань і бюрократизму. Хіба не про це мріє кожен розумний українець, який бажає побудувати щасливе майбутнє і надійне сьогодення?

Читати далі

Як отримати візу в Австралію

Як отримати візу в Австралію

Австралія – країна приваблива для українців з багатьох точок зору. Сюди з однаковим інтересом їдуть як у туристичних цілях, так і з метою роботи або імміграції. Але для успішної поїздки потрібна віза в Австралію. Яка? Усе залежить від того, навіщо вам знадобилася Австралія. Віза може бути туристичною, гостьовою, транзитною, студентською, тимчасовою робочою (тут є кілька підкласів).

Читати далі

Затребувані професії в Австралії

Затребувані професії в Австралії

На сьогодні спостерігається колосальний приплив мігрантів. Імміграція в Австралію йде найчастіше за списком професій. Цифра досить значна і є найбільшою за останні сорок років. В’їзд у країну приваблює мігрантів з усього світу і дивного в цьому нічого немає. Австралія згідно з багатьма соціологічними дослідженнями є найбільш сприятливою країною для проживання.

Читати далі

Сертифікат IELTS

Сертифікат IELTS

Тестування зі знання англійської мови – важлива складова отримання громадянства будь-якої англомовної країни. Багато хто не має уявлення про те, що таке сертифікат IELTS, скільки дійсний IELTS, як скласти тест, скільки часу він займає і як саме проходить. Ми постаралися в статті відповісти на найбільш поширені запитання.

Читати далі

Робота на фермі в Канаді

Робота на фермі в Канаді

Багато українців, особливо останнім часом, прагнуть потрапити до більш розвинених країн – якщо не на постійне проживання, то, хоча б, на заробітки. І це цілком виправдане бажання. Але багато хто так і не наважується шукати роботу в Канаді через відсутність вищої освіти. Або достатнього досвіду роботи за фахом, або незнання мови. Так, таким людям складніше, але все-таки реально знайти роботу в країні кленового листа. І, найімовірніше, це буде робота на фермі в Канаді.

Читати далі

Як отримати громадянство Австралії

Як отримати громадянство Австралії

Австралія на сьогоднішній день є перспективною країною для еміграції жителів країн Західної та Східної Європи. В Австралії один із найвищих рівнів життя у світі, щоб благополучно проживати, працювати, утримувати сім’ю, достатньо отримати громадянство Австралії, а також працевлаштуватися в країні з найвищим рейтингом благополуччя у світі.

Читати далі

Посвідка на проживання в Канаді

Посвідка на проживання в Канаді

Отже, ви вирішили іммігрувати на постійне проживання до Канади. Ви хочете жити, працювати і вчитися в цій країні, платити податки і почуватися впевнено, маючи весь спектр можливостей законослухняного громадянина. Будьте готові до того, що процес отримання канадського громадянства займе досить велику кількість часу, і весь цей час ви повинні будете жити в країні на підставі якогось документа.

Читати далі

Громадянство Канади

Громадянство Канади

Щорічно в Канаді понад сто п’ятдесят тисяч осіб стають громадянами країни, отримуючи канадське громадянство. Імміграція в Канаду – процедура складна, але цілком здійсненна для жителів України.

Читати далі

Вартість проживання в Канаді

Вартість проживання в Канаді

Багато хто задається резонним питанням, яка вартість життя в Канаді, яку кількість грошей необхідно заробляти, щоб нормально і спокійно жити в цій країні. Людей цікавлять плюси і мінуси імміграції в Канаду. Спробуємо розкрити цю тему.

Читати далі

Імміграція в Австралію

Імміграція в Австралію

Австралія входить до ТОП-5 країн за рівнем життя, рівнем зарплат, доступності житла, освіти та медичного обслуговування. Високорозвинена соціально орієнтована держава привертає дедалі більше людей з України, та інших країн колишнього СНД для еміграції до Австралії та отримання громадянства. У країні розроблено спеціальну програму, згідно з якою іммігрувати до Австралії можуть справді значущі для країни люди.

Читати далі

Імміграція в Канаду

Імміграція в Канаду

Отже, ви вирішили, що настав час іммігрувати в Канаду з України. Мотивів переїхати може бути багато – вас не влаштовує економічна ситуація, ви хороший фахівець, але не можете знайти гідну роботу, можливо, у вас живуть родичі в Канаді, які готові прийняти вас до себе. Отримати статус громадянина Канади складно, але можна, при цьому набагато реальніше, ніж в Америці або Європі.

Читати далі

Як переїхати в Австралію

Як переїхати в Австралію

Австралія… Колись це була не найпривабливіша для життя країна, але сьогодні Австралія – одна з найбільш упорядкованих країн. Соціальний та економічний розвиток Австралії настільки високий, що вона стала однією з найпривабливіших країн для імміграції. Як переїхати до Австралії, хочу в Австралію, як туди можна виїхати – такі запитання можна побачити часто. На них ми й відповімо.

Читати далі

Робота водієм в Канаді для українців

Робота водієм в Канаді для українців

Нині існує чимало спеціалізованих сайтів, форумів та інтернет-майданчиків, на яких розміщуються оголошення з пропозиціями роботи за кордоном. Робота водієм у Канаді для українців – досить затребувана, що дає змогу непогано працевлаштуватися практично в кожній провінції країни.

Читати далі

Робота в Австралії

Робота в Австралії

Як правило, українці, якщо замислюються про заробіток за кордоном або про імміграцію, дивляться у бік країн Європи, або в бік США, Канади. Чомусь лише невеликий відсоток українців воліє виїхати до Австралії. А тим часом саме ця країна має м’яку імміграційну політику. До того ж, рівень життя в Австралії анітрохи не нижчий, ніж у США, Канаді чи Європі. І найголовніше: у цій країні не вистачає робочих рук. Можете бути впевнені, що робота в Австралії знайдеться, хоча, звичайно, не все так просто.

Читати далі

Як виїхати в Канаду на ПМП

Як виїхати в Канаду на ПМП

За статистикою, кожен третій українець хоче іммігрувати. Статистика не надто весела для нашої країни, але факт є фактом. І багатьох українців найбільше приваблює ПМП у Канаді. У цьому немає нічого дивного, тому що ця країна за своїм розвитком не поступається, а багато в чому перевершує країни Європи та США.

Читати далі

Найлегше іммігрувати до Канади

Найлегше іммігрувати до Канади

Найлегше іммігрувати до Канади, як кажуть знавці цих справ, через Саскачеван. Окрім цієї вагомої обставини для українців у Канаді, три факти які не залишать сумнівів, що Саскачеван – найбажаніший вибір.

Читати далі

Чи існує життя після рейту?

Чи існує життя після рейту?

Рейт, для кожного новоприбулого, стає важливою складовою життя у Канаді. І він може коливатися від мінімального 15,5 CAD/годину до захмарних 60 і вище, якщо Ви працюєте, наприклад, на позиції Marine Engineer від компанії MV Group.

Читати далі

Імміграція до Канади

Імміграція до Канади

Отже, ви вирішили, що настав час іммігрувати до Канади з України. Мотивів переїхати може бути багато – вас не влаштовує економічна ситуація, ви добрий спеціаліст, але не можете знайти гідну роботу, можливо, у вас живуть родичі в Канаді, які готові прийняти вас до себе. 

Читати далі