Категорії
Блог

Імміграція до Канади

  1. Головна
  2. -
  3. Блог
  4. -
  5. Імміграція до Канади

Отже, ви вирішили, що настав час іммігрувати до Канади з України. Мотивів переїхати може бути багато – вас не влаштовує економічна ситуація, ви добрий спеціаліст, але не можете знайти гідну роботу, можливо, у вас живуть родичі в Канаді, які готові прийняти вас до себе. 

Отримати статут громадянина Канади складно, але можна, причому набагато реальніше, ніж в Америці чи Європі.

Імміграція до Канади – переваги життя у цій країні

імміграція в канаду Сьогодні дуже багато українців хочуть іммігрувати до Канади. Причин такого рішення безліч. Хтось не бачить для себе жодного розвитку, хтось хоче виїхати до близьких родичів, інші шукають гіднішого життя. Дуже багато хто як кінцева країна свого перебування обирає саме Канаду. І цьому є безліч підстав. Чому багатьох цікавить, як іммігрувати до Канади?

Канада є однією з небагатьох розвинених країн, де дуже просто отримати посвідку на проживання. Навіть якщо у цій країні не живуть ваші близькі родичі. Наприклад, якщо ви чудовий фахівець у своїй сфері, якщо вас «пригнічують» з політичних причин, якщо ви хороший бізнесмен і можете інвестувати в канадську економіку. За статистичними даними, щороку переїзд до Канади здійснюють понад 250 тисяч людей з усієї земної кулі.

Імміграція в Канаду з України також дуже популярна завдяки тому, що ви зможете отримати канадське громадянство через 4 роки після переїзду в Канаду. Наприклад, щоб отримати американське громадянство, треба прожити і опрацювати в Америці більше 5 років, в інших економічно розвинених країнах цей термін складає від 7 років і більше.

Корисна інформація? Поділіться нею з іншими!

Інші матеріали

  • Як отримати PR в Канаді після CUAET?

    Як отримати PR в Канаді після CUAET?

    250 000 українців, які отримали візи CUAET, вже у Канаді. Він моменту початку цієї програми минуло майже 2 роки. За цей час новоприбулі вже визначилися з питанням статусу постійного резидента Канади.

    Корисна інформація? Поділіться нею з іншими!

    Читати далі

  • ECA: Евалюація диплому для Канади

    ECA: Евалюація диплому для Канади

    ECA – Educational Credential Assessment або, коротко для зрозумілості, «евалюація диплому», – це процес який проходять більшість іммігрантів для отримання PR в Канаді або для отримання висококваліфікованої роботи в Канаді.

    Корисна інформація? Поділіться нею з іншими!

    Читати далі

  • Альберта: мрія кожного

    Альберта: мрія кожного

    Неймовірна природа, чудові економічні перспективи і один з найкомфортніших рівнів життя серед інших провінцій – це тільки кілька ознак, які роблять провінцію Альберта найпривабливішою в Канаді для імміграції із-за кордону, а також найбажанішим напрямком переїзду для самих канадців.

    Корисна інформація? Поділіться нею з іншими!

    Читати далі

  • Що робити після CUAET?

    Що робити після CUAET?

    17 березня 2022 року канадський парламент вирішив запровадити спрощений режим отримання тимчасових віз CUAET. Вже у травні 2022 року перші українці з візами CUAET вирушили до Канади, і отримали дозволи на роботу і навчання.

    Корисна інформація? Поділіться нею з іншими!

    Читати далі

  • Зарплати в Канаді у 2024 році для Українців

    Зарплати в Канаді у 2024 році для Українців

    У 2023 році тисячі українців переїхало до Канади, і одним з найперших постає питання пошуку роботи. Робота в Канаді дає можливість не тільки заробляти собі на життя, оренду житла, але і отримати ПМП в Канаді по одній з провінційних програм імміграції в Канаді у 2024 році.

    Корисна інформація? Поділіться нею з іншими!

    Читати далі

  • Імміграція в Манітобу

    Імміграція в Манітобу

    Манітоба завжди вирізнялася з-поміж усіх провінцій Канади, бо знаходиться у самому центрі країни і пов’язує її східну і західну частину. Одна з найбільших українських діаспор – саме тут, як і найнижчі рівні безробіття у Канаді – теж про Манітобу.

    Корисна інформація? Поділіться нею з іншими!

    Читати далі