Категорії
Блог

Найлегше іммігрувати до Канади

  1. Головна
  2. -
  3. Блог
  4. -
  5. Найлегше іммігрувати до Канади

Найлегше іммігрувати до Канади, як кажуть знавці цих справ, через Саскачеван. Окрім цієї вагомої обставини для українців у Канаді, три факти які не залишать сумнівів, що Саскачеван – найбажаніший вибір.

1. Площа Саскачевану 651 036 км2, України – 603 700 км2, натомість населення Саскачевану складає всього лиш 1 178 657 станом на 2019 рік. У вже давньому 2006 році ВВП України, якщо вірити офіційним статистикам, склав трохи більше 52 млрд. грн., натомість Саскачеван зміг похвалитися майже 46 млрд, але не гривень, а канадських доларів. Саскачеван чимось подібний до України у найкращій її варіації, тому кожен з наших клієнтів може долучитися до розвитку і розбудови цієї канадської провінції, збільшуючи кількість етнічних українців, долучаючись до розквіту української громади в Канаді, і даючи динамічний злет місцевому ВВП.

2. Ви могли б подумати, що, відтак, українці цієї провінції у відсотковому відношенні становлять першість серед інших провінцій Канади. Як свідчить Вікіпедія, відповідно до даних за 2006 рік, українців у Саскачевані лиш 129 265, що становить 13,6 % до населення провінції. І цей регіон безкраїх полів у такому разі на другому місці після Манітоби. Але якщо поглянути на кількість українців у всій Канаді, то місце вже 4 після Онтаріо (трохи більше 336 тисяч), Альберти (332 тисячі), Британської Колумбії (197 тисяч) і Манітоби ( 167 тисяч). Саскачеван заслуговує вийти якщо не у фіналісти заліку, то точно на третє місце, і власники візи CUAET можуть цьому посприяти, звернувшись до компанії MV Group.

3. Третє місце займає тема, насправді, першого місця цього допису – економіка. Виробництво третини поташу, 20 % урану, 1/3 твердої пшениці – це все про Саскачеван. Провінційний податок з продажів 6 % найнижчий у Саскачевані серед всієї Канади, найдоступніше житло – теж Саскачеван. Після Альберти Саскачеван знаходиться на другому місці по ставці податку на прибуток (без північних територій). Тепер не дивно чому в Саскачевані мешкає 8000 мільйонерів. Ви теж можете долучитися до грона щасливчиків, і заробити свій перший мільйон серед прерій цього регіону Канади. Перший крок до мільйона – переїзд до цієї провінції, працевлаштування й імміграція.

Компанія MV Group з найкращими імміграційними консультантами провінції допоможуть здійснити Вашу мрію по швидкому переїзду до Канади і отриманню PR. Мінімальні вимоги по досвіду, середня англійська, завзятість і працьовитість, і Ваша канадська мрія стане реальністю!

Корисна інформація? Поділіться нею з іншими!

Інші матеріали

  • Як отримати PR в Канаді після CUAET?

    Як отримати PR в Канаді після CUAET?

    250 000 українців, які отримали візи CUAET, вже у Канаді. Він моменту початку цієї програми минуло майже 2 роки. За цей час новоприбулі вже визначилися з питанням статусу постійного резидента Канади.

    Корисна інформація? Поділіться нею з іншими!

    Читати далі

  • ECA: Евалюація диплому для Канади

    ECA: Евалюація диплому для Канади

    ECA – Educational Credential Assessment або, коротко для зрозумілості, «евалюація диплому», – це процес який проходять більшість іммігрантів для отримання PR в Канаді або для отримання висококваліфікованої роботи в Канаді.

    Корисна інформація? Поділіться нею з іншими!

    Читати далі

  • Альберта: мрія кожного

    Альберта: мрія кожного

    Неймовірна природа, чудові економічні перспективи і один з найкомфортніших рівнів життя серед інших провінцій – це тільки кілька ознак, які роблять провінцію Альберта найпривабливішою в Канаді для імміграції із-за кордону, а також найбажанішим напрямком переїзду для самих канадців.

    Корисна інформація? Поділіться нею з іншими!

    Читати далі

  • Що робити після CUAET?

    Що робити після CUAET?

    17 березня 2022 року канадський парламент вирішив запровадити спрощений режим отримання тимчасових віз CUAET. Вже у травні 2022 року перші українці з візами CUAET вирушили до Канади, і отримали дозволи на роботу і навчання.

    Корисна інформація? Поділіться нею з іншими!

    Читати далі

  • Зарплати в Канаді у 2024 році для Українців

    Зарплати в Канаді у 2024 році для Українців

    У 2023 році тисячі українців переїхало до Канади, і одним з найперших постає питання пошуку роботи. Робота в Канаді дає можливість не тільки заробляти собі на життя, оренду житла, але і отримати ПМП в Канаді по одній з провінційних програм імміграції в Канаді у 2024 році.

    Корисна інформація? Поділіться нею з іншими!

    Читати далі

  • Імміграція в Манітобу

    Імміграція в Манітобу

    Манітоба завжди вирізнялася з-поміж усіх провінцій Канади, бо знаходиться у самому центрі країни і пов’язує її східну і західну частину. Одна з найбільших українських діаспор – саме тут, як і найнижчі рівні безробіття у Канаді – теж про Манітобу.

    Корисна інформація? Поділіться нею з іншими!

    Читати далі